Door omstandigheden moet de eigenaar dit schip, wat hij in 2021 van ons kocht, alweer verkopen. De upgrades zijn overigens niet stil blijven staan en het schip is nog steeds in een schitterende staat!

Zeer goed onderhouden Malö 38, de beste in haar soort. Ze heeft tot 2021 een aantal jaren ’s winters in een verwarmde loods gestaan voor refits. Daarbij is alle Raymarine apparatuur vervangen. Tevens is er een nieuwe boiler geïnstalleerd, een nieuwe oven en gasfornuis, nieuwe ankerlier, nieuw staand en lopend want en nieuwe Neptune matrassen. De zeilen zijn van North Sails, 3Di Nordic van 2019. Een nagenoeg ongebruikte kotterfok met wegneembaar stag. Het teakdek is in 2017 opnieuw gerubberd.

 

Werkzaamheden in 2019:

Werkzaamheden 2020

Werkzaamheden 2021

Werkzaamheden 2022

 

Kortom een schip wat klaar is om te gaan. Wij verkochten dit schip al in 2021 aan een Deense eigenaar. Deze moet haar door omstandigheden weer verkopen. In de korte tijd dat hij eigenaar was is het upgraden en verbeteren doorgegaan. Ze ligt ter bezichtiging in Denemarken, 25 kilometer over de grens met Duitsland. Uiteraard is de btw in de EU aantoonbaar voldaan.