HH60

Ultieme prestaties in een privé setting

De HH60 is een formaat welk door een ervaren eigenaar nog te besturen is zonder bemanning. Ultieme prestaties in een privé setting. Met verlengde spiegels die onder zeil de waterlijn verlengen waardoor er minder drag ontstaat. Kies tussen forward steering of klassieke besturing achter.

Luxe en snelheid worden verhoogd wanneer je de ruimte hebt. De rompen hebben kingsize bedden in het achterschip en de royale eigenaars-suite biedt ruimte voor de douche voor een perfect bemanningsverblijf of kantoor. Ondertussen verhogen het verlengde platform en de hogere tuigage de prestaties tot een niveau dat vergelijkbaar is met dat van ons vlaggenschip, de HH66.

Compleet met optionele helmstokstoelen, drukknoppen voor grootzeil/travelerbediening en een nooddumpsysteem voor grootzeil.

Is de HH60 uw match?

Neem contact op voor meer informatie.

HH60 specificaties

Beter door ontwerp. Beter gebouwd.

Short handed

De HH66 blinkt uit op de wedstrijdbaan en is bedoeld om het maximale te halen met een ervaren bemanning. De HH60 daarentegen is uitdrukkelijk bedoeld voor het maken van lange reizen door een stel.  Vooral bij de forward steering versie staan ergonomie en veiligheid op grote hoogte.

De HH60 is leverbaar met front steering of de meer klassieke achterstuurstand. Klassieker, omdat hier ook de verhoogde stuurstand wordt toegepast, zoals ook op de HH55 SC Aft Helm. De forward steering optie geeft de mogelijkheid de giek te verlagen en het arsenaal zonnepanelen uit te breiden tot 5700 Watt.

Front of Aft steering, welke kiest u?

 

HH60 SC (achterbesturing) en HH60 SCF (besturing voor) zijn in bouwwijze en prestaties gelijk aan elkaar: volledig carbon en uitgevoerd met steekzwaarden.

HH60 Front steering

HH60 AFt steering

E-mail versturen naar Rossinante

Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan uw telefoonnummer in: