Allures 51.9
15.57 m. lengte
4.82 m. breedte
1.34 tot 2.29 m. diepgang

Bij het vlaggenschip van Allures, de 51.9 zijn de zeileigenschappen niet vergeten. Haar dubbele stuurwielen en lieren staan in een eigen gedeelte van de kuip, gescheiden van de meezeilers. De traveller staat veilig op de beugel van de buiskap. Er kan gekozen worden voor een vaste buiskap en hard-top met vaste ramen.

ALLE ZEEËN TER WERELD ONTDEKKEN

Het nieuwe vlaggenschip, de 51.9 Allures, innoveert met zijn achterste cabine over de volle breedte van het schip. Dit zorgt voor ongeëvenaard comfort. Dit nieuwe model treedt buiten de gebaande paden zowel binnen als buiten. Met een grote 6 meter lange kuip met zonnedek en zwemplatform voor exclusief comfort. De kuip wordt overigens uitstekend beschermd door een hard-top om veilig en comfortabel te navigeren.

EXTERIEUR ONTWERP

Een sterke aluminium romp, ergonomische composiet dekopbouw en variabele diepgang: de speerpunten van een Allures en de Franse visie op lange afstandszeilen. Veilig, comfortabel en eenvoudig te zeilen. De ontwerpers van de Allures 51.9 kregen letterlijk de ruimte om deze punten in een groter schip onder te brengen. Alle eigenschappen die standaard op een Allures aanwezig zijn kunnen op deze lengte nog beter uitgewerkt worden. Bovendien: lengte loopt! De Allures 51.9 is een uitstekende zeiler.

Meer comfort door een grote kuip met makkelijke toegang tot het achterdek, een groot zonnedek en een intrekbaar zwemplatform. Meer veiligheid met de optie om te kiezen voor een hardtop voor een veilige en comfortable wacht, onder alle omstandigheden. En meer ergonomie dankzij een stuurstand met alle lieren en lijnen binnen handbereik. De meezeilers zitten in hun eigen gedeelte van de kuip, en met de grootschoot bovenop de beugel zijn alle (kinder)handen veilig.

Interesse in dit jacht?

Neem contact op voor een proefvaart.

Exterieur

Technische specificaties

Waterverplaatsing18,4 TMotor110 PK
Lengte15,57mDrinkwater2 x 300 L
Breedte4,82mDiesel2 x 350 L
Diepgang1,34-2,29m  

Interieur

Aan boord van de Allures 51.9 worden een schepen karakter en ergonomie gecombineerd met een elegant interieur, waar Isabelle Racoupeau voor tekende. Ergonomie, vloeiende doorlopen tussen de verschillende ruimtes en een goed uitzicht naar buiten door de grote, schuingeplaatste ramen.

  • Een grote achterste eigenaarshut over de volle breedte van het schip
  • Een ruime, comfortabele en gastvrije zithoek met makkelijke communicatie met de kaartentafel
  • Een gezellige U-vormige open keuken naar de salon, ontworpen om te koken onder zeil
  • Een makkelijk toegankelijke machinekamer voor eenvoudig onderhoud aan motor en andere onderdelen
  • Een vierkante modulerende ‘lounge’ met een brede bank en een kaarttafel
  • De uitstekende afwerking wordt versterkt door de genereuze lichtinval.
  • De sfeerverlichting is geraffineerd in het interieur verwerkt maar verandert onder zeil met een druk op de knop in rood of blauw, voor een goed nachtzicht

De eerste Allures 51.9 zijn beschikbaar voor proefvaarten en bezichtigingen. De volgende bouwnummers zijn in aanbouw en in ieder stadium van afbouw te bezichtigen.

Interieur opties

Layout

E-mail versturen naar Rossinante

Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan uw telefoonnummer in: