Onze jachtwerven

Luxe, zeewaardige zeilschepen voor alle windstreken

Topklasse in bouwkwaliteit, veiligheid en zeilcomfort

Rossinante werkt uitsluitend met jachtwerven die de wensen en veiligheid van hun klanten altijd op de eerste plek zetten.

Bouwbegeleiding

Al 20 jaar begeleid ik de aankoop en bouw van de jachten van Grand Large: Outremer, Garcia, Allures en RM. Deze werven profileren zich steeds meer als seriebouwer.

One-off

Steeds vaker wordt daarom gekozen voor een projectmatige aanpak, waarbij we dezelfde Franse, Duitse en Nederlandse werven en architecten betrekken. Wilt u uw project bespreken dan verneem ik graag van u!

HH Catamarans

Best-in-class catamarans

HH heeft een unieke positie verworven waar ze catamarans bouwen die harder zeilen en steviger zijn dan een Gunboat, voordeliger dan een Outremer en onverslaanbaar op open zee. We kunnen niet wachten om u alles te vertellen over deze unicorn onder de catamarans.

Elan GT6X

Ultra stijlvoll en zeewaardig

De Elan GT6x combineert geavanceerde VAIL-technologie met dubbele stuurstanden en roeren voor superieure snelheid, lichtheid en stijfheid, zonder in te boeten aan veiligheid. Dit resulteert in een veelzijdige jacht die zowel competitief als comfortabel is, ideaal voor zowel racen als cruisen met het gezi.

RM

Composiet oceaanzeilers die races winnen

Dankzij hun composiet constructiemethode zijn RM jachten razendsnel, licht en stijf, zonder in te leveren op veiligheid en levensduur. Dit zorgt voor een unieke racer/cruiser die overdag wedstrijden wint en ‘s avonds alle comfort biedt voor een het hele gezin.

Allures

Luxe cruisers met variabele diepgang

Allures bouwt luxe, veilige en comfortabele jachten die overal ter wereld een haven vinden. De variabele diepgang zorgt dat Allures schepen  veel meer gebieden kunnen verkennen dan andere boten van dezelfde klasse.

Garcia

Luxe aluminium expeditiejachten

Garcia is specialist in luxe, veilige schepen die zich in de tropen net zo goed thuis voelen als in de koudere streken. Samen met Jimmy Cornell ontwikkelden wij de Garcia 45, welke als een van de eersten de Noord-West Passage bezeilde.