Onze jachtwerven

Luxe, zeewaardige zeilschepen voor alle windstreken

Topklasse in bouwkwaliteit, veiligheid en zeilcomfort

Rossinante werkt uitsluitend met jachtwerven die de wensen en veiligheid van hun klanten altijd op de eerste plek zetten.

Bouwbegeleiding

Al 20 jaar begeleid ik de aankoop en bouw van de jachten van Grand Large: Outremer, Garcia, Allures en RM. Deze werven profileren zich steeds meer als seriebouwer.

One-off

Steeds vaker wordt daarom gekozen voor een projectmatige aanpak, waarbij we dezelfde Franse, Duitse en Nederlandse werven en architecten betrekken. Wilt u uw project bespreken dan verneem ik graag van u!

Garcia

Luxe aluminium expeditiejachten

Garcia is specialist in luxe, veilige schepen die zich in de tropen net zo goed thuis voelen als in de koudere streken. Samen met Jimmy Cornell ontwikkelden wij de Garcia 45, welke als een van de eersten de Noord-West Passage bezeilde.

Allures

Luxe cruisers met variabele diepgang

Allures bouwt luxe, veilige en comfortabele jachten die overal ter wereld een haven vinden. De variabele diepgang zorgt dat Allures schepen  veel meer gebieden kunnen verkennen dan andere boten van dezelfde klasse.

RM

Composiet oceaanzeilers die races winnen

Dankzij hun composiet constructiemethode zijn RM jachten razendsnel, licht en stijf, zonder in te leveren op veiligheid en levensduur. Dit zorgt voor een unieke racer/cruiser die overdag wedstrijden wint en ’s avonds alle comfort biedt voor een het hele gezin.