HH Catamarans

Best-in-class catamarans

Echte vernieuwing

Geen andere jachtenbouwer heeft de markt zo opgeschud, als HH Catamarans heeft gedaan in de afgelopen jaren. Door vol in te zetten op de meest moderne technieken, en goed luisteren naar de klant, is HH in staat geweest om jachten te ontwerpen die de concurrenten verslaan op zeilvermogen, duurzaamheid, bouwkwaliteit, stijfheid, snelheid en prijs.

U kunt zich dan vast ook voorstellen hoe trots wij zijn om dé Europese dealer van HH te mogen heten.

Opties te over

In elk aspect van HH design is nagedacht over de diverse modi die een schipper gedurende de dag zou willen kunnen benutten. Van fluisterstil elektrisch varen tot op volle kracht tegen de stroom in varen; de motoren, zeiluitrusting en indeling aan boord biedt alles voor alle weersomstandigheden en sociale situaties.

Onwerkelijk sterk

HH Catamarans zijn gebouwd met de meest moderne constructiemethodesm, en digitaal ontworpen met de software waarmee ook de Vendeé Globe trimarans zijn ontworpen. Hierdoor zijn HH catamarans onwerkelijk sterk, en verslaan ze alle schepen in hun klasse op het gebied van veiligheid, stijfheid en daardoor, snelheid.

Vaargebied HH zeiljachten

Van tropische ankerbaai tot Noorse stadshaven 

Door hun unieke constructie zullen HH catamarans niet snel te diep zijn, waardoor ze de meeste  zeehavens over de hele wereld aan kunnen varen. 

Overdag heerlijk en ‘s avonds voor anker, in totale rust. Met de zeker van eindeloos comfort door gigantische zonnepanelen en grote accubanken.

 

Meer weten over HH Catamarans?

E-mail versturen naar Rossinante

Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan uw telefoonnummer in: